krut och vilja

Livegänget

Livegänget är för dig som vill känna gemenskap med andra och umgås i en viktneutral miljö med likasinnade. Jag bjuder in till fem olika passtyper med fokus som tex lugnt & mjukt, styrka & rörlighet eller svettigt & flåsigt - vi ses alltid digitalt online! I vår grupp på Facebook stöttar och peppar vi varandra och grundar vår härliga gemenskap.


Vill du ha information om nya erbjudanden och uppdaterat utbud? Skriv upp dig på infobrevet!

Alltid hos Krut och vilja

Känslan i fokus

Känslan är i fokus, inte prestationen. Du uppmanas att lyssna inåt och göra det som passar dig för dagen.

Personligt

Med ett begränsat antal medlemmar får du ett personligt bemötande och vi skapar härlig gemenskap ihop!

Kroppsneutral zon

Fritt från vikthets, kroppskammande och dietsnack!

Görbara övningar

Övningar som är tillgängliga och möjliga för så många som möjligt, med utmanande variationer för den som vill.

Medlemskap

RIRI

Så mycket rörelse med Krut och vilja som du själv önskar och har behov av! Du har obegränsad tillgång till gruppassen i mån av plats - välj och vraka!

Pris: 1199 kr/mån.GAGA

Du får kontinuerlig rörelse och möjlighet röra dig 60 min per vecka, välj fritt mellan passen! Du får en god blandning av härlig rörelse.
Pris: 999 kr/mån.


Utöver rörelse

Som medlem får du vara med i vår mysiga Facebook-grupp, får ett introsamtal varje termin och får ta del av mitt övriga utbud till rabatterade priser.


Medlemskapet är löpande tillsvidare med en(1) månads uppsägningstid.


Rabatt

Du som är studerande, arbetsbefriad, sjukskriven eller på annat sätt har ansträngd ekonomi erbjuder jag 10% rabatt på medlemskapen.

Passen

STRONG ENOUGH

Under dessa pass jobbar vi igenom hela kroppen med övningar för styrka, rörlighet och balans. Du behöver en ca 150 cm lång pinne, ett miniband och en tyngd till exempel hantel, kettlebell eller ryggsäck.


JUST DANCE

Vi dansar både fritt och till lättare koreografier som vi lär oss efterhand till härlig musik. Att följa koreografin är inte det viktigaste, huvudsaken är att vi är i rörelse och har det roligt. 


BOX OF FUN

Känn dig stark och kraftfull i en härlig mix av slag och sparkar! En pulshöjare där du inte behöver några redskap.


SWEAT BABY SWEAT

Med pulshöjande övningar blir det ett flåsigt och svettigt pass och vi avslutar med en go stretch. Du behöver inga redskap till detta pass.


ZOOM IN

För dig som vill komma ner i varv , en paus som du lämnar i harmoni och balans. Mjuka, lugna rörelse, avslappning och andningsövningar. Du behöver en stol till detta pass.


Alla pass sker live online via Zoom.

Bli medlem

Ja
 
 
 
 
 
Ja
Nej