krut och vilja

Rörelseklubben

Är du trött på att inte kunna hålla igång med rörelse och motion?

Känns det oftast lättare att ligga kvar på soffan och scrolla på mobilen - istället för att ta ett första steg mot ett liv med regelbunden rörelse?

Kanske känner du igen dig i något av detta:

• Du går ut ALL IN första träningspasset! Det tar lång tid att återhämta dig så glöden du hade hinner slockna.

• Du ägnar dig åt träning och rörelse, men det går mycket längre tid mellan gångerna än du önskar.

• Du bygger upp stora förväntningar och sätter höga mål! Och lägger snabbt ner eftersom det känns som att du inte kommer någon vart.

• Du har ingen aning om var du ska börja och känner dig för otränad för att göra något.

• Du har synat dietkulturen och vill nu röra dig av andra anledningar än viktminskning och utseende, men du är rädd för att trilla dit igen.

Om någon stämde in på dig har DU kommit helt rätt!

Vill du gå från att önska dig ett liv med rörelse till att faktiskt komma igång på ett hållbart sätt, så att du kan hålla igång livet ut?

Det är möjligt, du kan!

Rörelseklubben är en unik möjlighet att få hjälp, pepp och stöd för att skapa en hållbar relation till rörelse helt utan hälsohets, dietsnack och viktfokus.

I klubben ingår:

Community

I klubbens grupp på Facebook kan du och andra medlemmar peppa, stötta och inspirera varandra. Gemenskap med andra kan få dig att hitta kraft och mod att finna just din väg framåt och våga följa den! Jag finns tillgänglig för frågor och bjuder även in till tankeövningar, utmaningar och reflektionsfrågor för att du ska hålla igång knopp och kropp.

Medlemsträffar

Vi ses digitalt för att tillsammans prata om rörelse, motivation, hinder och framgångar. Vi gör övningar för att till exempel kunna hantera omotiverade tankar och öka din självmedkänsla. Träffarna sker på 1-2 söndagar i månaden.

Rörelsevideos

Som medlem får du tillgång till mina träningsvideos som är framtagna för att så många som möjligt ska kunna vara med! De är mellan 5 - 30 min långa med fokus på antingen styrka, rörlighet, kondition eller mindfulness. Ibland en härlig blandning!

Pris & bindningstid

Priset är 495 kr per månad, betalas i förskott. Till exempel: I augusti betalar du för september.

Bindningstiden är 4 månader och ditt medlemskap löper automatiskt tillsvidare efter bindningstiden. 1 månad uppsägningstid.

Nästa insläpp

Nästa chans att gå med i klubben är 2022. Ställ dig på kö!

Jag som hjälper dig...

.... med en hållbar relation till rörelse heter Hannah Rio Kindbom, hej!

Jag är licensierad personlig tränare med fokus på rörelseglädje, lekfullhet och att det känns bra i både knopp och kropp att röra sig.

Jag har sagt hejdå till träning och fitness där viktminskning och mål om en viss typ av kropp som tar sig uttryck i disciplinering, kontroll och begränsande. Livet är för kort för sånt helt enkelt, jag vill leva mitt bästa liv i den kroppen jag har och hjälper dig gärna att göra detsamma!