krut och vilja

Ett burleskt paket!

Burlesk är en underbar konstform som blandar dans, show och kroppspositivism med tease, humor och glädje. I burlesken får du upptäcka kroppen på nya sätt, uppleva dansglädje och ha roligt med din kropp precis som den är idag.

Lekfull power!

I burlesken kan du hitta din inre styrka och öva på att uttrycka den med kroppen. Du får leka och experimentera med din sensualitet, kropp, uttryck och rörelser. Du kan till och med dansa till dig ett starkt självförtroende klätt i glitter som glimrar var du än går!


🔥 Välkommen till min digitala burleskkurs där du lär dig fem olika koreografier hemifrån till inspelade videos! Du dansar både med ledning av mig och på egen fot när du känner dig redo! 🔥


Du lär dig burleskens klassiska moves och flera koreografier där det viktigaste är att det känns bra i knopp och kropp, att göra "rätt" är inte i fokus.❤️


I burlesk finns det inte heller något fel sätt att ha en kropp på, här bejakar vi oss själva och våra kroppar i all dess befintliga härlighet och prakt. 💃🏻 Här kan du vara MER av den du redan är och hitta nya härliga sidor hos dig själv! 


I paketet

En digital burleskkurs där du lär dig fem olika koreografier hemifrån till inspelade videos! Du dansar både med ledning av mig och på egen fot när du känner dig redo!

Dansa hur mycket du vill och orkar under två månader.❤️


Nästa omgång blir senare i vår!